Theater Den Haag | AFAS Circustheater Scheveningen

Circusplein 50, Den Haag | Musicals en theatervoorstellingen

Bereikbaarheid AFAS Circustheater Scheveningen

Adres AFAS Circustheater

AFAS Circustheater
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Bekijk op de kaart

Route & parkeren

Parkeerlocaties rondom het AFAS Circustheater & routebeschrijving

Parkeren

OV en Transport

Openbaar vervoer & bus arrangementen

Bekijk mogelijkheden

Te zien vanaf mei 2024 in het AFAS Circustheater Scheveningen

Disney FROZEN

Meer info

Over het AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater Scheveningen werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann. En heeft dus al ruim 100 jaar theatergeschiedenis.

In de afgelopen 20 jaar trokken legendarische musicals als The Phantom of the OperaMiss SaigonElizabethAïdaThe Lion KingTarzanMary PoppinsWicked, Sister Act en Billy Elliot en Anastasia miljoenen bezoekers. 

Naast musicals kun je in het AFAS Circustheater Scheveningen ook terecht voor concerten, familie- en cabaretvoorstellingen.

Over het AFAS Circustheater

Theaterverhuur

Het AFAS Circustheater Scheveningen leent zich uitstekend voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Van een kleinschalige vergadering van 10 gasten tot een groot evenement met ruim 1800 bezoekers. Bekijk de verschillende zalen, foyers en vergaderruimtes van het AFAS Circustheater Scheveningen.

Theaterverhuur

Onze theaterpartners

Vrumona - Lipton
Logo Bilderberg
Bilderberg
Logo's partners
AFAS software
Quality Services
Effektief
Heineken
Vennik
Daalhuizen
Van Dorp
Badhotel Scheveningen
Compass Group
Famous Flavours

Duurzaamheid

Het AFAS Circustheater focust zich op dagelijkse basis op aanpassingen en vernieuwingen binnen het gebouw op ten opzichte van de milieu richtlijnen. Naast de gebruikelijke en wettelijke richtlijnen rond milieuvriendelijke bedrijfsvoering, zoeken wij constant naar nieuwe manieren om onze werkzaamheden op een meer verantwoordelijke manier uit te voeren.

Zo dragen wij met trots al sinds 2010 het Green Key Goud keurmerk. Dit keurmerk wordt wereldwijd erkent als een onafhankelijk keurmerk gericht op het verminderen van de uitstoot van CO2 en het verbruik van onder meer water, gas en elektriciteit. Samen met Green Key werken wij onder meer aan het verminderen van afvalproductie, gebruiken wij milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gaan wij voedselverspilling tegen.

Op het gebied van milieuvriendelijk ondernemen blijven wij nieuwe inzichten ontwikkelen en willen wij vooruit blijven lopen op de milieurichtlijnen. Het AFAS Circustheater erkent hier in haar voorbeeldfunctie en wij hopen op deze manier bij te dragen aan het theater van de toekomst.