Beatrix Theater Theaterzaal 2

Mindervaliden

De zaal van het Beatrix Theater heeft een aantal plaatsen voor mensen met een rolstoel. Begeleiders kunnen plaatsnemen in de rij naast de rolstoelplaatsen. Het theater is ook toegankelijk voor scootmobielen. Rolstoelplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via Eventim op telefoonnummer 0900-1330 (lokaal tarief). Dit nummer is uitsluitend in gebruik voor het maken van een reservering voor rolstoelplaatsen. Voor het maken van een reguliere reservering kun je bellen naar 0900-100 10 30 (45 cent per minuut).

In geval van beenletsel doen wij ons best een alternatieve zitplaats met meer beenruimte te vinden. Neem voor meer informatie contact op met Eventim.

Het Beatrix Theater beschikt over een lift en heeft een aangepast toilet op de begane grond.

Slechthorenden

Het Beatrix Theater  is voorzien van een installatie voor slechthorenden. Deze gehoorondersteuning werkt op radiofrequentie. Je krijgt een ontvanger en een koptelefoon om het geluid te versterken. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je de apparatuur lenen bij de theatershop.

Blindegeleidehonden en hulphonden

Blindegeleidehonden en hulphonden zijn toegestaan in het Beatrix Theater. Maak je reservering via Eventim en geef aan dat je een blindegeleide- of hulphond mee neemt. 

Parkeren voor mindervaliden

Op het parkeerterrein Jaarbeurs P3 zijn verschillende parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden. Hier kun je parkeren als je een geldige invalidenparkeerkaart hebt. De parkeerkaart moet zichtbaar achter de voorruit geplaatst worden. Op de website van de Jaarbeurs vind je meer informatie over invalidenparkeerplaatsen

Het parkeerterrein P4 ligt op ongeveer 25 minuten loopafstand van het Beatrix Theater. Dit kan onwenselijk zijn als een persoon slecht ter been is. Het is mogelijk om personen af te zetten op de Kiss & Ride plek op de Croeselaan, voor het Beatrixgebouw. De ingang van het theater bevindt zich dan om de hoek. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.