Stageplaatsen-bij-Stage-Entertainment

Stageplaatsen

Jaarlijks produceert Stage Entertainment Nederland diverse nieuwe producties. Onze medewerkers maken hierbij het verschil. Ze zijn enthousiast, voortdurend op zoek naar verbeteringen en hebben passie voor hun werk. Ze zijn trots op hun werk.

In deze inspirerende omgeving zijn tal van mogelijkheden voor stagiaires. Ben jij op zoek naar een echte werkervaring in een bedrijf of bij een productie? Stage Entertainment Nederland biedt je graag deze kans. Wij bieden jaarlijks verschillende veelzijdige en uitdagende stageplaatsen aan. Kenmerkend voor deze stageplaatsen is dat je volledig meewerkt binnen de afdelingen en dus echt onderdeel van het team bent. Helaas hebben wij momenteel geen mogelijkheid om afstudeeropdrachten te begeleiden. 

Stagiair(e) Commerciële Redactie: Productie & Redactie

Als stagiair (e) Commerciële Redactie ondersteun je de commerciële afdeling. Je hebt ervaring op het gebied van filmen en editen, kan assisteren bij opnames en enthousiasmeert volgers op social media. Deze stageplek is beschikbaar per direct en per augustus/september 2020.


Stagiair(e) Facilitaire Zaken  - AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater is per augustus/september 2020 op zoek naar een stagiair (e) Facilitaire Zaken. De afdeling Facilitaire Zaken is verantwoordelijk voor oa het technische (preventief) onderhoud en beheer van het theater en ondersteunt bij het opbouwen en afbreken van evenementen. Tevens beheert en coördineert de afdeling, de beveiliging, schoonmaak en logistiek.


Stagiair(e) Kleding

Voor het aankomende seizoen / schooljaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s Kleding. Als stagiair (e) Kleding onderhoud je de kostuums, te weten: herstelwerkzaamheden, reinigen en strijken van de kostuums en bediening onderhoud aan de accessoires van de theaterproductie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij het kleden van de castleden voor en tijdens de voorstelling.


Stagiair(e) Marketing & PR

De afdeling Marketing & PR houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het Marketing & PR-beleid voor de diverse musical- en theaterproducties. Als stagiair (e) op deze afdeling ondersteunde je de Persvoorlichter (PR) en Productmanager (Marketing) bij diverse werkzaamheden. Deze stageplek is beschikbaar per augustus/september 2020.


Stagiair(e) Marketing B2B

Als Stagiair (e) Marketing B2B woord verantwoordelijk voor de marketing op de verkoopafdeling van Stage Entertainment Nederland. Deze dynamische afdeling richt zich volledig op de verkoop en marketing van onze musicals richting de zakelijke markt. Deze stageplek is per augustus/september 2020 beschikbaar.


Stagiair(e) Online marketing met kennis van Photoshop

Voor de afdeling Online Marketing zijn we per augustus/september 2020 op zoek naar 2 stagiair (e) s Online Marketing met kennis van Photoshop. Spreekt de trend van datagedreven, relevant en persoonlijk online communiceren je aan? Dan zoeken we jou om de bezoekers om te zetten naar boekers en uiteindelijk aan ons binden als fans.


Stagiair(e) PR

De afdeling Marketing & PR houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het Marketing & PR-beleid voor de diverse musical- en theaterproducties. Als stagiair (e) op de afdeling PR ondersteun je de Persvoorlichters en PR Manager. Per augustus/september 2020 zoeken we een stagiair(e) voor deze stageplek.


Stagiair(e) Sales & Events B2B

Per april 2020 en per augustus/september 2020 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Sales & Events B2B. Als Stagiair(e) Sales & Events B2B krijg je de kans om mee te lopen op de Sales afdeling van Stage Entertainment Nederland. Deze dynamische afdeling richt zich volledig op de sales en marketing van onze musicals.


Stagiair(e) Short Term Sales

Per januari/februari 2020 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Short Term Sales. 


Stagiair(e) Shows & Events - AFAS Circustheater en Beatrix Theater

Het AFAS Circustheater / Beatrix Theater is per juli / augustus / september 2020 op zoek naar 3 stagiair (e) s shows & evenementen. Elke stagiair (e) zal zijn eigen focusgebied krijgen, te weten één stagiair (e) met focus Marketing, één met focus Operations en één met focus Hospitality.


Stagiair(e)s Techniek  - (allround techniek, geluid en licht)

Voor het aankomende seizoen / schooljaar zijn wij voor diverse musicals en locaties op zoek naar stagiair(e)s Allround Techniek, stagiair(e)s Geluid en stagiair(e)s Licht. 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.