Stageplaatsen-bij-Stage-Entertainment

Stageplaatsen

Jaarlijks produceert Stage Entertainment Nederland diverse nieuwe producties. Onze medewerkers maken hierbij het verschil. Ze zijn enthousiast, voortdurend op zoek naar verbeteringen en hebben passie voor hun werk. Ze zijn trots op hun werk.

In deze inspirerende omgeving zijn tal van mogelijkheden voor stagiaires. Ben jij op zoek naar een echte werkervaring in een bedrijf of bij een productie? Stage Entertainment Nederland biedt je graag deze kans. Wij bieden jaarlijks verschillende veelzijdige en uitdagende stageplaatsen aan. Kenmerkend voor deze stageplaatsen is dat je volledig meewerkt binnen de afdelingen en dus echt onderdeel van het team bent. Helaas hebben wij momenteel geen mogelijkheid om afstudeeropdrachten te begeleiden. 

Stagiair(e) Assistent Company Manager 

Vanaf begin september 2019 zijn bij voor de musical Lazarus op zoek naar een stagiair(e) Assistent Company Manager. Locatie: het DeLaMar theater in Amsterdam. 


Stagiair(e) Assistent Productie

De afdeling Productie is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het productieproces van musicals en theatervoorstellingen. Wij zoeken een stagiair(e) per juli/augustus 2019 die deze afdeling op allerlei vlakken wil ondersteunen bij meerdere projecten. Locatie: Hoofdkantoor in Amsterdam.


Stagiair(e) BackStage: Productie & Redactie

Als stagiair(e) BackStage ondersteun je de camjo’s en het PR team. Je hebt organisatorische talenten, assisteert bij opnames, monteert video’s en enthousiasmeert de volgers op social media. Deze stageplek is beschikbaar per januari/februari 2020.


Stagiair(e) Kleding

Voor het aankomende seizoen/schooljaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s Kleding. Als stagiair(e) Kleding onderhoud je de kostuums, te weten: herstelwerkzaamheden, reinigen en strijken van de kostuums en verricht onderhoud aan de accessoires van de theaterproductie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij het kleden van de castleden voor en tijdens de voorstelling. 


Stagiair(e) Marketing & PR

De afdeling Marketing & PR houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het Marketing & PR- beleid voor de diverse musical- en theaterproducties. Als stagiair(e) op deze afdeling ondersteun je de Persvoorlichter (PR) en Productmanager (Marketing) bij diverse werkzaamheden. Deze stageplek is beschikbaar per januari/februari 2020.


Stagiair(e) Marketing B2B

Als Stagiair(e) Marketing B2B word je verantwoordelijk voor de marketing op de Sales afdeling van Stage Entertainment Nederland. Deze dynamische afdeling richt zich volledig op de sales en marketing van onze musicals richting de zakelijke markt. Deze stageplek is per augustus/september beschikbaar.


Stagiair(e) Online Marketing met kennis van Photoshop

Voor de afdeling Online Marketing zijn we per januari/februari 2020 op zoek naar 2 stagiair(e)s Online Marketing met kennis van Photoshop. Spreekt de trend van datagedreven, relevant en persoonlijk online communiceren je aan? Dan zoeken we jou om de bezoekers om te zetten naar boekers en uiteindelijk aan ons te binden als fans.


Stagiair(e) PR

De afdeling Marketing & PR houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het Marketing & PR- beleid voor de diverse musical- en theaterproducties. Als stagiair(e) op de afdeling PR ondersteun je de Persvoorlichters en PR Manager. Per augustus/september 2019 zoeken we een stagiair(e) voor deze stageplek.


Stagiair(e) Sales & Events B2B

Per augustus/september 2019 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Sales & Events B2B. Als Stagiair(e) Sales & Events B2B krijg je de kans om mee te lopen op de Sales afdeling van Stage Entertainment Nederland. Deze dynamische afdeling richt zich volledig op de sales en marketing van onze musicals.


Stagiair(e)s Shows & Events - AFAS Circustheater en Beatrix Theater

Per augustus/september 2019 zijn wij op zoek naar drie stagiair(e) Shows & Events. Als stagiair(e) Shows & Events loop je stage op de afdeling Stage Theaters Programmering. Deze afdeling staat garant voor een ontspannen avond uit in het AFAS Circustheater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht en is verantwoordelijk voor het verzorgen van de aanvullende programmering in deze twee theaters. 


Stagiair(e)s Techniek - (allround techniek, geluid en licht)

Voor het aankomende seizoen/schooljaar zijn wij voor diverse musicals en locaties op zoek naar stagiair(e)s Allround Techniek, stagiair(e)s Geluid en stagiair(e)s Licht. 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.