Mamma_Mia-musical-2003-header

2003

De musical MAMMA MIA! was te zien in 2003 in het Beatrix Theater te Utrecht.

Het verhaal van MAMMA MIA!

Deze voorstelling met de grootste hits van ABBA speelde exclusief in het Beatrix Theater te Utrecht. De premiere was op 9 november 2003 en de laatste voorstelling van deze versie werd gespeeld op 12 februari 2006. Daarna vertrok de productie naar de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Drie mogelijke vaders... Twee onvergetelijke dagen... Eén onweerstaanbare musical...

MAMMA MIA! verbindt ABBA's grootste hits met een onweerstaanbaar liefdesverhaal. Een verhaal over het verwezenlijken van dromen, over liefde, vriendschap, familie en de betekenis van het verleden voor het geluk van de toekomst.

Donna woont met haar dochter Sophie op een klein Grieks eiland. In het dagboek van haar moeder ontdekt Sophie dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde Sky, maar wie van de drie vaders, Bart, Sam of Harrie, moet haar nu op deze belangrijke dag weggeven?
Om dit uit te zoeken nodigt ze de drie mannen uit naar het eiland te komen. Daarnaast komen ook Tanja en Roos, Donna's beste vriendinnen van vroeger, langs om herinneringen op te halen aan de tijd van het trio Donna and the Dynamo's. Dit alles maakt Mamma Mia! tot een swingende en oerkomische musical met 22 van de grootste hits van ABBA - waaronder 'Dancing Queen', 'The Winner Takes It All', 'Knowing Me, Knowing You' en uiteraard 'Mamma Mia'.

Cast

Donna
Simone Kleinsma
Sky
Oren Schrijver
Tanya
Ellen Evers
Rosie
Doris Baaten
Harrie
Jon van Eerd
Bart
Filip Bolluyt
Sam
Hajo Bruins
Sophie
Céline Purcell

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.