All_Shook_Up-Love_Me_Tender-musical-2009-header

2009

De musical All Shook Up - Love Me Tender was te zien in 2009 en was een reizende productie.

Het verhaal van All Shook Up - Love Me Tender

All Shook Up - Love Me Tender was in seizoen 2009/2010 te zien als toerende productie. De voorstelling ging op 22 november 2009 in première in het Chassé Theater te Breda. De première was een Europese primeur. De voorstelling was daarvoor alleen nog maar in de Verenigde Staten te zien geweest. De laatste voorstelling werd gespeeld op 18 juli 2010. De voorstelling won 1 John Kraaykamp Musical Award voor het beste geluidsontwerp.

Love Me Tender vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z'n kop gezet. Ook het leven van Natalie, die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen.

De voorstelling gebruikt de grootste hits van Elvis Presley.

All_Shook_Up-musical-2009-scenefotografie-2

Cast & Creatives

Chad
René van Kooten
Nathalie / Ed
Brigitte Heitzer
Dean Hyde
Tommie Christiaan
Mathilda
Gemma van Eck
Jim Haller
Fred Butter
Sheriff
Harry Slinger

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.