Blij_Blijven-cabaret-1972-header

1972

De revue Blij Blijven was te zien in 1972.

Het verhaal van Blij Blijven

Blij Blijven is een Nederlandse revue van Joop van den Ende Theaterproducties met André van Duin, Frans van Dusschoten en Conny Vink, die werd opgevoerd in het theaterseizoen 1972-1973. Onder andere met gastoptredens van Duo El Mondo (Ben en Gizella) met een rolschaatsact.

Na het succes van de vorige revue 'n Lach in de Ruimte, die op verzoek van het publiek één seizoen langer dan gepland doorging en met een door het publiek met succes ontvangen theaterdebuut voor André van Duin, wilde Joop van den Ende het succes evenaren met de nieuwe revue Blij Blijven. Hoewel ook deze revue goed werd ontvangen, was het succes niet groot genoeg om deze, net als de vorige revue, een seizoen langer te laten spelen. Daarom dat Blij Blijven maar 1 seizoen opgevoerd werd en vanaf 1973 werd opgevolgd door de revue Dag Dag Heerlijke Lach, die het succes wel wist te evenaren. Op televisie wist de revue de Gouden Televizierring 1975 binnen te slepen.

Programma

Acte I
Blij Blijven - Proloog
Grapje per sekonde - Openingssketch
Kamer 100 - Sketch
Ben en Gizella - Rolschaats act
Het hart eener deerne - Lied
Frans van Dusschoten - Parodieën
Kort en gek - Korte sketches
Conny Vink - Solo
Het leven is raar - Lied
Die goeie ouwe tijd - Demi-finale

Acte II
Zuilenleed - Sketch
Duo El Mondo - Acrobatische dansact
Het jachtavontuur - Sketch
Hotel de Botel - Sketch
André van Duin - Solo
Afscheid van het hooggeëerd publiek - Finale

Blij_Blijven-revue-1972-foto-1

Cast & Creatives

Rolverdeling

Artiesten o.a.
André van Duin Frans van Dusschoten Conny Vink Duo El Mondo (Ben en Gizella)

Foto's

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.