TLK website header 2560x1280_laatste3
Terug naar Musical
THERE IS SIMPLY NOTHING ELSE LIKE IT

THE NEW YORK TIMES

alle recensies

vierkant

Beleef samen het gevoel van The Lion King

Al die mooie, spannende en vrolijke momenten uit The Lion King. Beleef ze samen met je gezin, familie, vrienden, ouders of kinderen. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed.

 

Lees meer

Disney's The Lion King en meer...

Foto's en video's, het laatste nieuws, praktische informatie

Lees hier de reacties van het publiek van Disney's The Lion King. Zelf een reactie achterlaten?

Dat kan HIER

 • Leny

  21 april 20:23

  Vandaag genoten van een indrukwekkend schouwspel. Prachtig de kostuums en de effecten. Klein min puntje is dat je het soms niet kan verstaan. Zeker een voorstelling om met kinderen naar toe te gaan.

 • Marja

  02 april 18:52

  Wij (mijn schoondochter en ik) zijn 30 maart bij de Lion King geweest. Ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag had ik dit cadeau gekregen. Wat een spektakel was het! Van A tot Z was het kleurrijk, prachtige dieren en niet te vergeten de acteurs, zang en muziek. Je wist soms niet waar je moest kijken omdat er zoveel te zien was. Voor ons allebei kunnen we het alleen maar verwoorden als een TOP -avond. Geweldige avond uit! Alle lof voor iedereen.

 • Anouk

  31 maart 12:00

  Complimenten aan het personeel!!!Mijn vader is samen met mijn broer geweest op 30 maart omdat hij jarig was geweest, alleen na de pauze kon hij niet meer zitten in die stoel, toen heeft een medewerker hem aangeboden naar de bar te gaan want daar hadden ze een beeldscherm staan! Toen heeft hij de voorstelling toch nog kunnen afzien! Echt super service van het personeel!!!! Helemaal top mijn vader en broer hebben een top avond gehad!

 • Alie

  28 maart 18:27

  Gisteravond naar de voorstelling geweest, cadeau gekregen ter gelegenheid van mijn verjaardag . Ik kan maar 1 ding zeggen en dat is FANTASTISCH. Het was allemaal prachtig, de aankleding, de muziek , de belichting , het enthousiaste waarmee de artiesten het verhaal zo magisch hebben neergezet, de dieren etc. echt te veel om op te noemen. Het was ontroerend, kippenvel en helemaal af.

Bekijk alle reacties

Laat je vrienden weten dat je gaat of nodig ze uit!

The Lion King shop

Merchandise van Disney's The Lion King

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.